PROMOVARE ODS

FOTO – Autostrada Lugoj – Deva a luat-o la vale. S-a prăbușit un rambleu

0 127

Pe modelul autostrăzii Sibiu – Orăștie (lotul 3), o parte din autostrada Deva – Lugoj, s-a surpat destul de tare. Rambleul de 70 de metri lungime şi 11 metri lăţime.

Terasamentul şoselei aflate în prezent în lucru s-a surpat din cauza alunecărilor de teren din zonă. Reprezentanţii companiei de drumuri spun că au trimis echipe la faţa locului pentru a evalua situaţia, anunță Digi24. Terasamentul şoselei aflate în prezent în lucru s-a surpat din cauza alunecărilor de teren din zonă. Reprezentanţii companiei de drumuri spun că au trimis echipe la faţa locului pentru a evalua situaţia. Alunecările au loc în zona descărcării de la Holdea, unde va fi realizat și un ecoduct. Lucrările sunt făcute de firma Teloxim, deținută de Theodor Berna, cercetat pentru evaziune fiscală.
”A apărut o deteriorare acolo la un rambleu, a alunecat practic un rambleu de pe una din căile autostrăzii care, atenție, este în șantier, la constructor. Am trimis deja o echipa acolo, urmează să stabilim ce s-a întâmplat, care sunt cauzele acestei deteriorări și ce măsuri se impun. Așteptăm și noi raportul echipei și să vedem ce măsuri vom lua, dar în mod sigur vom cere remedierea situației”, spune Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al companiei.
Cel mai probabil alunecările sunt cauzate de utilizarea unor materiale necorespunzătoare la findația autostrăzii (deseori constructorii preferă să folosească pământuri locale, argiloase, mai proaste, decât să aducă pământuri bune de la distanță, fapt care le-ar crește costurile). Foto: economica.net

Comentarii
Incarca...
Loading...