PROMOVARE ODS

Polițist bătut de un pădurar și un hoț de lemne la Slimnic. Au intervenit mascații

0 234

Un agent de poliție a fost agresat de către un pădurar și un alt bărbat atunci când omul legii i-a oprit în trafic pentru un control.

Un poliţist din localitatea Slimnic, judeţul Sibiu, a fost agresat şi dezarmat de un pădurar şi încă un bărbat, după ce a descoperit în trafic un camion plin cu lemne tăiate ilegal. Pentru imobilizarea celor doi agresori a fost necesară intervenţia lucrătorilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS).

CITEȘTE ȘI: VIDEO – FOTO Imagini din Slimnic după scandalul polițistului bătut. Reacția primarului și șefului de ocol
Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, că un agent de poliţie din Slimic a oprit în trafic un camion încărcat cu lemne tăiate ilegal şi a constatat că autovehiculul avea inspecţia tehnică periodică expirată.
Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a refuzat să prezinte actele şi a plecat, intrând pe o stradă lăturalnică din localitate, unde s-a oprit în faţa casei pădurarului.
Poliţistul l-a urmărit, iar bărbatul a devenit reclalcitrant. La un moment dat, din casă a ieşit pădurarul care l-a lovit pe agent, i-a luat arma din dotare, care nu avea fără muniţie, şi i-a rupt uniforma.

VEZI ȘI: Unul dintre agresorii care au bătut un polițist la Slimnic este consilier local
Ulterior, cei doi bărbaţi s-au refugiat în locuinţa pădurarului şi a fost nevoie de intervenţia lucrătorilor SIAS pentru imobilizarea lor.
Agresorii au fost conduşi la sediul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru audieri, fiind cercetaţi pentru ultraj. Foto: arhiva

Comentarii
Incarca...
Loading...