PROMOVARE ODS

Se fac angajări la Faurecia în Tălmaciu. Vorbim de 100 de locuri de muncă

0 477

Francezii de la Faurecia angajează 100 de persoane în fabrica deținută la Tălmaciu în județul Sibiu. Vorbim în principal de muncitori necalificați și nu numai.

Producătorul francez de componente auto Faurecia, un gigant cu peste 100.000 de salariaţi şi afaceri globale de 18,7 miliarde euro, recrutează în prezent 100 de oameni pentru fabrica de tapiserii auto din orașul Tălmaciu în județul Sibiu, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţeane Pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu. Compania caută 50 de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor şi 50 de operatori confecţioneri industriali îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, anunță ZF.
LOCURI DE MUNCĂ ÎN SIBIU – VEZI AICI CE E DISPONIBIL
Francezii au demarat producţia în unitatea din localitatea Tălmaciu, la 20 de kilometri de muni­cipiul Sibiu, în anul 2003, iar de-a lungul timpului aceştia au ajuns să deţină pe plan local mai multe fabrici de componente pentru industria auto. Faurecia deţine în prezent pe piaţa locală fabrici la Tălmaciu (scaune auto), Craiova (sisteme de control al emisiilor), Mioveni (sisteme de interior), Râmnicu Vâlcea (scaune auto) şi Căteasca, judeţul Argeş (sisteme de interior).

Comentarii
Incarca...
Loading...