PROMOVARE ODS

VIDEO – Cristian Pomohaci, aclamat și aplaudat la scenă deschisă la festivalul din Jina

0 113

Aflat în plin scandal Pomohaci a fost primit cu aplauze și flori la festivalul din acest weekend de la Jina. Cel care a fost exclus din preoție vineri, nu a vrut să facă declarații presei.

Cristian Pomohaci, exclus vineri din preoție, a fost cel mai aplaudat cântăreț de muzică populară la cel mai vechi festival din România, cel din comuna sibiană Jina, unde au fost prezenți ciobani din județele Sibiu, Alba, Vâlcea și Argeș, anunță Agerpres. Pomohaci a făcut și dedicații pentru preotul din comuna Jina, care însă nu a fost de față.
„Dați-mi voie să fac o dedicație specială slujitorului sfântului altar care slujește aici, în Jina, părintelui dumneavoastră. Să-i sărut mâna sfințită și să-i spun prin intermediul cântecului lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa cine poate o duce”, a spus de pe scenă fostul preot.
Pomohaci a fost primit cu aplauze și a primit flori de la zeci de admiratori care au urcat pe scenă, unii împreună cu copiii. Printre cei care au urcat pe scenă și i-au dat flori s-a aflat și un tânăr preot din Sibiu, care nu a purtat sutană.

Fostul preot a cântat și glumit 40 de minute cu cei prezenți, dar a refuzat să dea declarații jurnaliștilor. Un grup de fani ai lui Pomohaci l-a protejat la urcarea și coborârea de pe scenă pe fostul preot. La festivalul de la Jina au fost prezenți sâmbătă și duminică aproximativ 10.000 de oameni, potrivit primarului comunei, Vasile Gheorghe Beschiu.

Comentarii
Incarca...
Loading...